kop VERPAKKINGENBEDRUKKEN min

Verpakkingen bedrukken op maat en van karton gemaakt  pinterest logo

collage doosjes mooie bedrukte productverpakkingen van karton opdruk full color op maat gemaakt

De verpakking is zeer belangrijk bij de beslissing die de klant neemt bij de koop van uw product. Studies wijzen uit dat 70% van de verkoopbeslissingen op het laatste moment genomen worden. Het moment van aankoop wordt sterk beïnvloed door het visuele effect van de productverpakking. De uiteindelijke aankoopbeslissing wordt in nog geen 5 seconden genomen. Dit maakt de verpakking een belangrijk marketing speerpunt.

De productverpakking moet de klant overtuigen en die uitstraling aan uw product geven die gewenst is. De verpakking moet herkenbaar zijn. Dit kan door de opdruk, maar ook door het materiaal of de vorm bereikt worden. Op de verpakking kan belangrijke informatie over het product geplaatst worden. Daarnaast moet de verpakking het product beschermen en beter handteerbaar en vervoerbaar maken.
 
Een product wordt pas echt een product met de goede verpakking.

 

'Verpakkingen bedrukken' ontwerpt en maakt mooie bedrukte doosjes, sleeves, hangtags, inlays, bijsluiters, etiketten en andere items van karton of papier die uw product de uitstraling geven die het verdient. Word blij van uw mooie verpakking gemaakt door verpakkingenbedrukken.nl
 

Doosje met los deksel bedrukt in full-color

Bedrukte schuifdoos met sleeve

Doosje met vast deksel en interieur

Showroom bedrukte verpakkingen

Advies over 'verpakkingen bedrukken'? Kom snel naar onze showroom om uw wensen en de mogelijkheden te bespreken! Ons bedrijf is in Berkel en Rodenrijs, tussen Rotterdam, Zoetermeer, Delft en Den Haag gevestigd. U hoort en ziet onze machines draaien.

Fulfilment van uw bedrukte verpakking

Onze medewerkers kunnen uw product gelijk in uw verpakking doen. Daardoor kunt u de productie en de fulfillment op 1 adres laten afhandelen. U krijgt uw verpakking inclusief uw product.
 
Indien u een product zoekt dat u niet op deze website kan vinden, neem dan snel contact met ons op.

Kadeaukaart bedrukt in full-color

Doosje met vast deksel met interieur bedrukt in full-color geschikt voor in de brievenbus

E Trailer G

Productie in Nederland

Uw verpakking wordt geproduceerd in ons bedrijf in Nederland. Vrijwel alles wat wij aanbieden maken wij zelf op onze speciale drukpersen en stansmachines. Daardoor kunnen wij uw bedrukte verpakking snel leveren. Onze klanten bevinden zich in Nederland, België, Frankrijk en de rest van Europa.

Standaard vormen verpakkingen

Onze uitgebreide collectie standaard vormen staat met foto en tekening op de website doosjeopmaat.nl. Daar kunt u zien wat wij maken en of de verpakking die u zoekt met een bestaand stansmes gemaakt kan worden. Daarmee kunt u tijd en stansmeskosten besparen. Deze collectie bevat ruim 500 verschillende vormen. Staat uw maat of vorm er niet bij, neem dan snel contact op voor een offerte voor uw productverpakking op maat.

 

Bedrukte-doosjes.nl

Op bedrukte-doosjes.nl staat meer informatie over onze doosjes.
 

Voordelen verpakkingen bedrukken

 • Snelle levering
 • Eigen productie
 • Kleine en grote aantallen
 • Veel mogelijk
 • Meer dan 500 standaard matengratis OFFERTE bedrukte verpakking aanvragen
 • Showroom
 • Klantgericht
 • Goed advies
 • Standaard en maatwerk
 • Deskundig en ervaren
 • Levering door heel Europa
Verpakkingen bedrukken? Vraag snel een offerte of informatie aan of bezoek onze showroom in Berkel en Rodenrijs, vlakbij Rotterdam.

bedrukt hang label sage full color zakjes

bedrukte brievenbusdoos verzenddoos van golfkarton opdruk in full color luxe

bedrukte hamburgerdoos van karton met logo opdruk snel geleverd duurzaam www.verpakkingenbedrukken.nl

bedrukte tray voor 6 glazen bier opdruk met logo full color www.verpakkingenbedrukken.nl

Displaydoos bedrukt in full-color

bedrukte headerkaart kopkaart met eurosleuf met opdruk mooi


Wij maken onder andere

Bedrukte popcornbakjes, headerkaarten, hangtags, deurhangers, doggybag, blisterkaarten, bijsluitersflessenhalshangers, plantenstekers, onscheurbare koffer labels, doosje of sleeve voor kauwgom, parfumdoosjes, theedoosjes, schuifdoosjes, sixpacks, bierplateau, golfkarton verpakkingen, sleeves voor kant en klaar maaltijd, doosjes voor medicijnen, doosjes voor geurkaarsen, doosjes voor speelkaarten, doosjes voor cosmetica, bonbondoosjes, visitekaartjesdoosjes, gondeldoosjes met of zonder handgreep, 4- of 6-packs, pannenkoekhouders, koffietray, monsterverpakkingen, verpakkingen voor de koeling of diepvries, zonneklep.

Referenties

 

Special Projectsfoto 1

                   Grafisch Centrum
               Van der Louw is lid van:
kvgo