kop VERPAKKINGENBEDRUKKEN min

4-pack voor winkels

Tom Vermeer van Aspire Health Drinks:  “Wij verkopen deze health drink in blikjes en wij wilden een 4-pack ontwikkelen om ze nog aantrekkelijker te presenteren in de gezondheidheidswinkels, drogisterijen en supermarkten. Wij hebben eens rond gekeken op internet naar een goede drukkerij maar wij kwamen al snel uit bij drukkerij Van der Louw vanwege de gunstige prijzen. k ben zeer tevreden over drukkerij Van der Louw."

4 pack Aspire drinks800

 

4-pack Green Tea Aspire drinks

Kwalitatief goed gestanst en gedrukt

Maar daarvoor niet alleen. Onze 4-pack is maatwerk en je ziet gelijk dat het drukwerk kwalitatief goed is gestanst en gedrukt. Ja, het is een mooie verpakking geworden. Daarnaast geeft drukkerij Van der Louw goede service én leveren ze snel. Binnenkort gaan wij een nieuwe aanvraag doen!”

4-pack blikjes Aspire drinks

Fris, fruitig en calorievrij drink

Tom Vermeer is eigenaar van Aspire Health Drinks. Aspire is een vitale health drink en verkrijgbaar in de smaken Cranberry, Appel en Mango. Het wordt koud gedronken en het is fris en fruitig. Behalve dat de drink calorievrij is, draagt het ook bij tot een betere stofwisseling en vetverbranding. Het is verkrijgbaar in drogisterijen, gezondheidswinkels, sportscholen, beautysalons, diëtisten, horecagelegenheden en supermarkten.

 

Wilt u meer informatie over 4-packs


Referenties

 

                   Grafisch Centrum
               Van der Louw is lid van:
kvgo