kop VERPAKKINGENBEDRUKKEN min

Bedrukte Bijsluiters, gevouwen tot 2,8 cm

bijsluiter gevouwen en bedrukt

Een bijsluiter is een term die voor verschillende producten gebruikt wordt. Zo is een bijsluiter bij medicijnen bijvoorbeeld een folder met informatie over een geneesmiddel die bij dat middel verstrekt wordt. Hij is wettelijk verplicht en wordt streng gecontroleerd in Nederland door het College ter Beoordeling van Geneesmiddelen. Daarnaast wordt de term bijsluiter ook gebruikt voor een gevouwen productbeschrijving of gebruiksaanwijzing voor andere producten. Bijvoorbeeld voor de spelregels van een spel.

Op de bijsluiter komt belangrijke informatie over het product. De bijsluiter moet er professioneel uitzien en de consument meer vertrouwen in en uitleg geven over het product. De bijsluiter moet functioneel, efficiënt en makkelijk in gebruik zijn.

Wij kunnen snel en voordelig uw bijsluiters in zwartwit of in kleur drukken. Het papier is meestal dunner dan normaal papier. Daarom is het belangrijk dat het papier niet te doorschijnend is. Het is belangrijk dat er in hoge kwaliteit gedrukt wordt, omdat het vaak om kleinere letters gaat die goed leesbaar moeten blijven. Zo is het gebruik van PMS kleuren bij het drukken van een kleur over het algemeen beter dan het in full color drukken, omdat de letters dan scherper zijn.

OFFERTE aanvragen bedrukte bijsluiter gevouwen folder

De bijsluiter moet vaak op een bijzondere maat gevouwen worden om bij het product in het doosje of de verpakking te kunnen passen. De manier van vouwen bepaalt het eindformaat. Zo kan je zigzag- of wikkelvouwen en kruisslagvouwen.

Digitaal of in offset gedrukt kunnen ze snel geleverd worden in kleine en grote aantallen vanaf 100 tot meer dan 100.000 stuks.

Uiteraard leveren wij ook graag het doosje of de verpakking waar de bijsluiter in gaat.

Voorbeelden bedrukte bijsluiters

 

Bijsluiter Otoplastieken

Voor Alpine hebben wij deze bijsluiter gemaakt voor de otoplastieken.

De bijsluiter is in full color gedrukt en daarna gevouwen naar 48 x 48 mm.

bijsluiter gedrukt alpine bedrukt gevouwen dubbelzijdig

 

Vraag voor het drukken van uw bijsluiter vrijblijvend een offerte aan op  of kom langs in onze showroom.

Voor meer informatie over Bedrukte Bijsluiters kunt u contact met ons opnemen.

Informatie aanvragen

Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Ongeldige invoer

Ongeldige invoer

Ongeldige invoer

Ongeldige invoer

Referenties

Grafisch Centrum
Van der Louw is lid van:
KVGO