kop VERPAKKINGENBEDRUKKEN min

Maatregelen m.b.t. COVID-19

Helaas moeten wij u meedelen dat onze showroom tijdelijk gesloten is. Hiermee volgen wij de richtlijnen van het RIVM betreffende het coronavirus. Het is wel mogelijk om op uw verzoek voorbeelden van doosjes of verpakkingen per post toe te sturen.

Wij danken u voor uw begrip.

 
foto drukkerij van der louw bedrukte doosjes buiten
LOGO van der louw drukwerk en verpakkingen.bijgesneden
Grafisch Centrum Van der Louw
Industrieweg 124
2651 BD Berkel en Rodenrijs

 

Bespreken van uw wensen en de mogelijkheden in onze showroom

Kom langs in onze showroom. U bent van harte welkom om uw wensen en de mogelijkheden voor uw bedrukte doos of verpakking te bespreken. In onze showroom kunt u voorbeelden vinden van de producten die wij maken. U kunt deze bekijken en zo een goed beeld krijgen van de mogelijkheden. Indien voorradig kunt u een voorbeeld meenemen van het doosje dat u aanspreekt. U krijgt een goed beeld van ons bedrijf waar wij uw doosjes maken. Op de achtergrond zult u de machines horen draaien.

showroom bedrukte doosjes en verpakkingen

 

Showroom in Berkel en Rodenrijs

Onze drukkerij en showoom is gevestigd in Berkel en Rodenrijs, vlakbij Rotterdam, Delft, Den Haag en Zoetermeer. Wij zijn goed bereikbaar met het openbaar vervoer.
Een halte van de Randstadrail is op loopafstand. Een routebeschrijving kunt u vinden door op Google Maps te klikken.

 

Afspraak maken bezoek showroom

Het is verstandig om een afspraak te maken om onze showroom te bezoeken. Dan nemen wij alle tijd voor u om voorbeeld verpakkingen te laten zien. Eventueel is het mogelijk om ook buiten bedrijfstijd een afspraak te maken. Voor meer informatie bel (010) 511 27 99 of mail ons   

Referenties

 

Special Projectsfoto 1

                   Grafisch Centrum
               Van der Louw is lid van:
kvgo