• Verpakkingenbedrukken

Doosjes op maat gemaakt, bedrukt of onbedrukt

bloembollendoosjes bedrukt op maat

 

doosje op maat met 2 klepjes template tekening

Uw doosje op maat

Op onze website www.bedrukte-doosjes.nl staat meer informatie over onze doosjes.

Het doosje voor uw product maken wij graag en snel voor u op maat voor een voordelige prijs. Het doosje is een belangrijk onderdeel voor zowel u als uw klant. Het doosje moet het product beschermen, makkelijk in gebruik zijn en uw klant overtuigen om het product te kopen en te gebruiken.

Het is belangrijk dat het doosje goed past. Omdat wij veel doosjes maken hebben we ruim 400 standaard maten doosjes beschikbaar. Deze kunt u bekijken op onze website www.doosjeopmaat.nl Daar staan de beschikbare maten doosjes met een foto ingedeeld in categorieën. Staat uw gewenste maat er niet bij, dan kunnen wij deze voor u maken. U ontvangt dan van ons een stansmestekening en indien gewenst een blanco of een bedrukt model van uw doosje, zodat u deze kan passen en kan zien of deze voldoet aan uw wensen voordat alle doosjes gemaakt worden.

Een vrijblijvend bezoek aan onze showroom kan u helpen de juiste keuze te maken. U kunt zien wat wij allemaal maken en advies krijgen over uw verpakking.

Wij gebruiken hoogwaardige kartonsoorten zoals sulfaatkarton, duplexkarton, kraft of hoogglanzend Chromolux. Vrijwel al het karton is gecertificeerd. Omdat wij het drukken, stansen en plakken zelf uitvoeren kunnen wij u goed adviseren en snel leveren, soms zelfs binnen een week. Indien gewenst maken wij gebruik van geurarme inkt.

Wij maken doosjes in kleine tot grote aantallen, vanaf zo'n 50 tot meer dan 100.000 stuks. De prijs per stuk daalt bij grotere aantallen.

Eventueel kunnen wij het ontwerp en de layout voor u verzorgen. Wij controleren in ieder geval elk aangeleverd bestand voordat wij deze gaan drukken.

Doosjeopmaat.nl: ruim 400 standaard maten bedrukte doosjes met foto

bedrukte doosjes op maat met zweedse bodemDe doosjes zijn geschikt als productverpakking om allerlei producten in te verpakken, zoals bonbondoosjes, golfballendoosjes, doosjes voor tubes en potjes, medicijndoosjes, visitekaartjesdoosjes, verzenddoosjes, brievenbuspakketjes en nog veel meer. Het zijn doosjes op maat voor uw product. De doosjes kunnen voorzien worden van een venster of een interieur en eventueel een eurolock om het doosje op te kunnen hangen in de winkel.

Prijs bedrukt doosje op maat

doosje bedrukt voedingssuplement maxiplum bedrukt op maat afslankproduct full color

De prijs van een bedrukt doosje is afhankelijk van onder andere de vorm, het aantal, het karton en de opdruk. Onderstaand kunt u goed zien dat de prijs per stuk snel daalt bij hogere aantallen.

Prijsindicatie doosje inclusief bedrukking, formaat 80 x 120 x 50 mm (lxbxh) met zweedse bodem

 Aantal 250 500 1000 5.000 10.000 25.000
 1 kleur 308 414 624 1825 3185 5780
 2 kleur 350 457 681 1868 3256 5860
 full color 406 513 780 1945 3325 5975
* prijzen zijn excl. BTW.
 
Kosten voor een stansmes op maat variëren met de maat en de uitvoering van de doos 
OFFERTE bedrukte doosjes op maat en verpakkingen

 

Op onze website www.bedrukte-doosjes.nl staat meer informatie over onze doosjes.

U bent, na afspraak, welkom in onze showroom te Berkel en Rodenrijs, vlakbij Rotterdam, Den Haag, Zoetermeer en Delft, om uw wensen te bespreken en ideeën op te doen.

Vraag voor uw bedrukte doos in elk gewenst aantal of formaat vrijblijvend een offerte aan of mail ons voor meer informatie op 

Voorbeelden bedrukte doosjes op maat gemaakt

doosje kraft karton zonnebril wood n sun op maat bedrukt  theedoosje blooming tea bedrukt op maat  doos met venster powerbar op maat  doosje massage olie JadOreLife bedrukt op maat  verzenddoosje miss tulin bedrukt op maat  doosje 100 g chocolade reep bedrukt op maat  medicijndoosje bedrukt op maat

Referenties