kop VERPAKKINGENBEDRUKKEN min

Informatie over Verpakkingenbedrukken.nl

Graag willen wij u meer informatie geven over ons bedrijf. Verpakkingenbedrukken.nl is een website van Grafisch Centrum Van der Louw. Grafisch Centrum van der Louw is een modern grafisch bedrijf te Berkel en Rodenrijs in de gemeente Lansingerland, regio Rotterdam, Zoetermeer, Delft en Den Haag. Het bedrijf bestaat ruim 45 jaar. Het wordt geleid door W. van der Louw jr., 2e generatie van de familie Van der Louw. Met 10 medewerkers, 4 offsetpersen, diverse stansmachines en afwerkapparatuur staan wij voor u klaar.

Wij zijn gespecialiseerd in het maken van bedrukte verpakkingen, zoals bedrukte doosjes, sleeves, hangtags en popcornbakjes. Daarnaast maken wij offertemappen, etiketten, maar ook briefpapier, enveloppen, brochures en ander drukwerk.

Onze ervaren medewerkers geven u graag goed advies en denken met u mee. Heeft u vragen, bel of mailons. U bent van harte welkom in onze showroom om uw wensen te bespreken.

LOGO van der louw drukwerk en verpakkingen

Onze gegevens voor informatie

Grafisch Centrum Van der Louw
Industrieweg 124
2651 BD Berkel en Rodenrijs
E.- I.www.vdlouw.nl

Tel.: 010 - 511 27 99
K.v.K.nr.: 27214670

 

 

Andere websites informatie bedrukken van doosjes en verpakkingen:

Cosmetica-doosjes.nl – Op deze website kunt u alle luxe, hoogwaardige verpakkingen vinden voor parfum- en cosmeticaproducten. Cosmetica doosjes, parfum verpakkingen, display dozen, etiketten voor flesjes, cadeau set verpakkingen, parfum testers, toonbank displays, parfum tasjes, verpakkingen cosmetica, brievenbusdozen voor samples, parfum doosjes en veel meer!
Doosjeopmaat.nl – Op deze website zijn onze standaard maten doosjes en verpakkingen te vinden met bij elke maat een foto van het desbetreffende doosje.
Bedrukte-doosjes.nl – Deze website bevat uitgebreide informatie over bedrukte doosjes.
Drukkerij van der Louw - Dit is de algemene website van drukkerij Van der Louw.
Bier brouwen & Bier verpakken - Bierverpakkingen, six-packs, four-packs, bier-etiketten, bedrukte bierverpakking, bier-tray, bier-promotiemateriaal.

 

kaart met plattegrond van Berkel en Rodenrijs met daarop Drukkerij van der Louw te berkel en rodenrijs


Wij zijn lid van het Koninklijk Verbond van Grafische Ondernemers (KVGO) en hanteren ook de leveringsvoorwaarden van het KVGO.

 

 

 

 

 

Referenties

 

                   Grafisch Centrum
               Van der Louw is lid van:
kvgo