kop VERPAKKINGENBEDRUKKEN min

"Bierverpakking moet een eyecatcher zijn"

Frank Brouwer van De Flessenpost: “Van belang is dat de bierverpakking waarin wij de biertjes verkopen en persoonlijk aan de Amsterdamse klanten brengen en buiten Amsterdam per post versturen een eyecatcher is. De afmeting van de doos is niet standaard en wij hebben heel wat speurwerk moeten verrichten om een goede leverancier te vinden. Wij hebben in drukkerij Van der Louw een zeer prettige samenwerkingsleverancier gevonden. Ze denken heel goed met ons mee en zijn snel van begrip als je je wensen naar voren brengt.”

Bierverpakking

 

bierverpakking Flessenpost

Frank  Brouwer van het maand bier abonnement Flessenpost 

Frank Brouwer bedacht samen met nog drie andere UvA-studenten voor de minor ‘Entrepreneurship’ het maandabonnement speciaalbier De Flessenpost. Zes bijzondere biertjes worden iedere maand verpakt in een bierverpakking samen met een kaart vol informatie over de brouwers en de smaken.

 

 Brengen van bierverpakking

Publicatie in NRC next

Dit concept Flessenpost bedacht door de vier studenten verloopt zo succesvol dat ze inmiddels doorgegaan zijn als ondernemers, mede door een competitie aan de UvA die ze hebben gewonnen en een artikel 'de Bierkoerier' in NRC Next. 

 openen bierverpakking lessenpost

 

Wilt u meer informatie over bierverpakking?


Referenties

 

                   Grafisch Centrum
               Van der Louw is lid van:
kvgo