kop VERPAKKINGENBEDRUKKEN min

Duurzame verpakkingen

Duurzame verpakkingen, steeds vaker zien we deze terugkomen en dit is niet voor niets het geval. Duurzame verpakkingen zijn om verschillende redenen een aanrader en mocht u deze aan willen schaffen, dan bent u bij ons aan het juiste adres. Duurzame verpakking zijn verpakkingen die biologisch afbreekbaar zijn en hierdoor voor minder CO2 uitstoot zorgen. Tevens zijn de verpakkingen gemaakt van materiaal dat al eerder is gebruikt. Doordat wij duurzaam verpakkingsmateriaal aanbieden wordt er zeker 70% minder CO2 de wereld in geholpen en dat is natuurlijk fantastisch! Mocht u op zoek zijn naar duurzame verpakkingen, kijk dan verder op onze website. Wij bieden een hoop verschillende verpakkingen aan en staan graag klaar om u te helpen.

Bekijk de verpakkingsmogelijkheden

Verschillende duurzame verpakkingen

Kiest u voor ons, dan kiest u voor een hoop verschillende duurzame verpakkingen. Of u nou op zoek bent naar golfballendoosjes, bonbondoosjes, sigarettendoosjes of headerkaarten, bij ons vindt u het. Tevens heeft u bij ons de mogelijkheid om uw duurzame verpakkingen te laten bedrukken. bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Kijk dan verder op onze website!

duurzame verpakkingen

Productie in Nederland

Bestelt u uw duurzame verpakkingen bij ons, dan weet u zeker dat deze geproduceerd worden in Nederland, wij doen dit namelijk zelf. Het grootste gedeelte van ons aanbod wordt gemaakt door onze eigen stansmachines en speciale drukpersen. Dit zorgt ervoor dat wij uw bestelling snel kunnen leveren. Bij ons heeft u ook de mogelijkheid om een kijkje te nemen in onze uitgebreide collectie van standaard vormen. Zo krijgt u een goed beeld van wat wij maken en heeft u de mogelijkheid om te kiezen uit meer dan 500 verschillende vormen.

Offerte aanvragen

Verschillende voordelen

Wanneer u met ons in zee gaat, dan zorgt dit voor verschillende voordelen. Zo weet u bij ons zeker dat u uw bestelling snel in huis krijgt, maken wij gebruik van een eigen productie en kunt u bij ons terecht voor zowel kleine als grote aantallen. Tevens hebben wij een prachtige showroom waardoor u de producten ook in het echt kunt aanschouwen. Verder zijn wij altijd zeer klantgericht en doen we er alles aan om u van het beste advies te voorzien. Service vinden wij namelijk zeer belangrijk en juist daarom staan wij voor u klaar op het moment dat u vragen heeft.

Wij zijn er voor klanten door heel Europa en kunnen hier dus ook leveren. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden, neem dan gerust contact met ons op!

Contact opnemen

Referenties