kop VERPAKKINGENBEDRUKKEN min

header tagflyer

TagFlyeren is nu nog onbekend, maar straks een wereldwijd begrip. Op dit moment gaat het flyeren op auto’s er vaak niet zo zachtzinnig aan toe. Promotiemedewerkers leunen meestal over de auto heen wat krassen geeft op de kostbare lak. De wissers worden met de (vette) vingers opgepakt en vaak met een klap weer losgelaten wat tot irritatie en schade leidt. Flyers die direct op het raam zitten kunnen gaan vastplakken, of nog erger, vastbranden door de zon.

Niemand is blij met vette of beschadigde wissers, een vieze voorruit of lakschade veroorzaakt door úw flyer! Uw Flyers in de deurrubbers forceren is ook niet geliefd bij de meeste autobezitters.

Tagflyer om aan de ruiterwisser vast te klikken

TagFlyeren is niet alleen klantvriendelijker, maar levert eveneens een enórme tijdwinst op omdat de promotiemedewerker uw TagFlyer met één korte handbeweging óp de ruitenwisser kan vastklikken. De TagFlyer past op 96% van de huidige ruitenwissers die op het smalste gedeelte zo’n 11 mm dik zijn. Er hoeft dus niet meer over de wagen gehangen te worden om met twee handen een flyer aan te brengen. De promotiemedewerker loopt gewoon langs de auto’s en klikt in één beweging de TagFlyer vast aan de bovenzijde van de ruitenwisser en loopt door naar de volgende auto. De unieke sluiting zorgt ervoor dat uw flyer niet wegwaaid, maar wel makkelijk door de eigenaar er af genomen kan worden.

tagflyer preview1tagflyer preview2

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Meer informatie Tagflyer

Voor meer informatie over de Tagflyer, download onze brochure of neem contact op met een van onze medewerkers.

Referenties

 

                   Grafisch Centrum
               Van der Louw is lid van:
kvgo