kop VERPAKKINGENBEDRUKKEN min

Duurzame verpakking voor kaarsen

De tweelingzussen Mandy en Manon Snel zijn eigenaar van kaarsenatelier 'Kaarsen van Torens' en waren anderhalf jaar geleden op zoek naar duurzame verpakkingen voor hun handgemaakte Domkaarsen. Zij hebben inmiddels in Drukkerij Van der Louw een betrouwbare partner gevonden vanwege de uitstekende samenwerking, terugkoppeling, advies kraft karton en kwaliteit verpakkingen maar ook om de stabiele levertijden.

duurzame verpakkingen voor Kaarsen van Torens min

"Bierverpakking moet een eyecatcher zijn"

Frank Brouwer van De Flessenpost: “Van belang is dat de bierverpakking waarin wij de biertjes verkopen en persoonlijk aan de Amsterdamse klanten brengen en buiten Amsterdam per post versturen een eyecatcher is. De afmeting van de doos is niet standaard en wij hebben heel wat speurwerk moeten verrichten om een goede leverancier te vinden. Wij hebben in Drukkerij Van der Louw een zeer prettige samenwerkingsleverancier gevonden. Ze denken heel goed met ons mee en zijn snel van begrip als je je wensen naar voren brengt.”

Bierverpakking

4-pack voor winkels

Tom Vermeer van Aspire Health Drinks: “Wij verkopen deze health drink in blikjes en wij wilden een 4-pack ontwikkelen om ze nog aantrekkelijker te presenteren in de gezondheidheidswinkels, drogisterijen en supermarkten. Wij hebben eens rond gekeken op internet naar een goede drukkerij maar wij kwamen al snel uit bij Drukkerij Van der Louw vanwege de gunstige prijzen. Ik ben zeer tevreden over Drukkerij Van der Louw."

4 pack Aspire drinks800

Ontwikkeling van brievenbusdoosjes

“Wim van der Louw van Drukkerij Van der Louw hielp ons meer dan uitstekend met de ontwikkeling van brievenbusdoosjes, sleeves, hang tags en kopkaarten”, concludeert een van de oprichters van Hagelswag, Lennart de Jong. “We verkopen bonbonkwaliteit chocoladehagelslag in een luxueuze glazen fles en daar hoort natuurlijk mooi gepresenteerde verpakking bij. Maar dat niet alleen, het ontwerp moest ook veilig en handzaam zijn. Wij hadden dus heel wat noten op onze zang en Wim heeft ons uitstekend hierin geadviseerd.”

kartonnen brievenbusdoosje sleeve hang tag en kopkaart

Drukkerij Van der Louw - Bedrukte verpakkingen - Verpakkingen bedrukken

 

LOGO van der louw drukwerk en verpakkingen.bijgesneden

Grafisch Centrum Van der Louw
Industrieweg 124
2651 BD Berkel en Rodenrijs
Telefoon (010) 511 27 99
Email

Showroom Verpakkingen Bedrukken

Showroom Bedrukte Verpakkingen

U bent van harte welkom in de showroom van Verpakkingen Bedrukken om uw wensen en de mogelijkheden voor uw bedrukte doos of verpakking te bespreken.

Grafisch Centrum
Van der Louw is lid van:
KVGO